Alpha cursus Doetinchem

Ontmoeten, vragen, ontdekken

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige avonden ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De eerste avond is op 7 april in de Wilhelminaschool in Doetinchem (Verdilaan 14a).

Hoe ziet een Alpha-avond eruit?

We ontmoeten elkaar om 18:30 uur tijdens een heerlijke maaltijd, bereid door verschillende koks uit Doetinchem. Dit is hét moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Na de maaltijd luisteren we naar een kort, inspirerend verhaal over een boeiend thema. We praten in kleine groepen na. Er is alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Het Alpha weekend

Na acht avonden gaan we samen op Alpha weekend! Op 20 minuutjes rijden van Doetinchem ligt Proefboerderij de Marke (Roessinkweg 2), in het bosrijke buitengebied van Hengelo. Dit is tijdens het Alpha weekend onze verblijfplaats. We genieten van gezellige ontmoetingen, activiteiten en natuurlijk interessante denkstof! Samen zullen we ontdekken wie de Heilige Geest is en wat Hij doet. Het weekend wordt door veel deelnemers van Alpha als hoogtepunt ervaren.

Alpha 2022

Op 7 april begint de Alphacursus op de Wilhelminaschool in Doetinchem (Verdilaan 14a)Deelname aan Alpha is gratis. Wil je jezelf aanmelden of meer informatie ontvangen? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in of kijk op onze contactpagina

Planning Alpha 2022

Is er meer? Introductieavond 7 april
THE PASSION kijken 14 april
Wie is Jezus? 21 april
Waarom stierf Jezus? 28 april
Hoe kun je geloven? 12 mei
Bidden: waarom en hoe? 19 mei
De bijbel lezen: waarom en hoe? 2 juni
Hoe leidt God ons? 9 juni

Weekend over de Heilige Geest 18-19 juni

Hoe kan ik het kwade weerstaan? 23 juni
Hoe nu verder? Afsluitingsavond 30 juni

Volg je ons al op Facebook? Daar plaatsen we regelmatig foto’s en verhalen over Alpha Doetinchem. Wil je iemand uitnodigen voor Alpha? Download hier de flyer.