Alpha cursus Doetinchem

Ontmoeten, vragen, ontdekken

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien interactieve en gezellige avonden ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De eerste avond is op 26 januari. Locatiegegevens volgen nog. In elk geval zullen de avonden gehouden worden in Doetinchem.

Hoe ziet een Alpha-avond eruit?

We ontmoeten elkaar om 18:30 uur tijdens een heerlijke maaltijd, bereid door verschillende koks uit Doetinchem. Dit is hét moment om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Na de maaltijd luisteren we naar een kort, inspirerend verhaal over een boeiend thema. We praten in kleine groepen na. Er is alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Het Alpha weekend

Middenin het bos van de Slangenburg is groepsaccomodatie Oase. Dit is tijdens het Alpha weekend onze verblijfplaats. We genieten van gezellige ontmoetingen, activiteiten en natuurlijk interessante denkstof! Samen zullen we ontdekken wie de Heilige Geest is en wat Hij doet. Het weekend wordt door veel deelnemers van Alpha als hoogtepunt ervaren. Het weekend zal plaatsvinden op 24 en 25 maart.

Alpha 2023

Op 26 januari begint de Alphacursus. Deelname aan Alpha is gratis. Wil je jezelf aanmelden of meer informatie ontvangen? Vul dan je gegevens onderaan deze pagina in of kijk op onze contactpagina

Volg je ons al op Facebook? Daar plaatsen we regelmatig foto’s en verhalen over Alpha Doetinchem. Wil je iemand uitnodigen voor Alpha? Download hier de flyer. De planning van 2023 vind je op het aanmeldingsformulier.