Youth Alpha 

Hey, wat leuk dat je op zoek bent naar een Youth Alpha in Doetinchem. 

Voor wie?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Youth Alpha echt iets voor jou!

Wat is Youth Alpha?

Met andere jongeren ga je, tijdens 10 interactieve meetings, op zoek naar antwoorden. Je eet gezellig samen. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar met z’n allen over door. Geen vraag is te gek om te stellen.

Waarom?

Je ontmoet leuke, nieuwe vrienden. Je denkt samen na over 10 inspirerende topics. Iedereen komt met zijn eigen vragen, verhalen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Door wie? 

De Youth Alpha is er niet alleen voor jonge mensen, maar wordt ook georganiseerd door grotendeels jonge mensen. Ben je benieuwd naar meer informatie over Youth Alpha in Nederland? Klik dan op deze link! 

Aanmelden

Introductiefilmpje bekijken?

Op onderstaand filmpje kun je de introductie van Youth-Alpha bekijken. 

Planning

Wanneer en waar?

We komen 11x samen. Eens per twee weken samen op zondagavond in het Metzo college aan de Maria Montessoristraat 5; 7008 CA Doetinchem. Het weekend is van 18-20 november op het terrein van Oase aan de stadsheidelaan in (de bossen van) Doetinchem. Je kunt je opgeven via de link op de website: alphacursusdoetinchem.nl/new/youth-alpha/

Hoe laat?

● Je bent welkom vanaf 17:50 en om 18.00 gaan we aan tafel.

● 20:30 Is het centrale programma klaar. Je kunt dan nog even blijven chillen tot 20:45.

● Teamleden zijn van 17:30 tot 21:00 aanwezig.

Groepsindeling en dieetwensen

Het programma is zo ingericht dat je zoveel mogelijk met mensen van je eigen leeftijd op kunt trekken. Na het eten en de inleiding gaan we in die groepen uit elkaar. Dieetwensen kun je opgeven via alphacursusdoetinchem.nl/new/youth-alpha/